Wij leveren effectieve en duurzame organisatorische verandering en technische oplossingen

Ervaren professionals

Inconel Consulting is flexibel en ondernemend. Veel expertise zit bij enkele personen geconcentreerd zodat de nodige snelheid kan ontwikkeld worden en de resultaten vrij snel zichtbaar zijn.

Vooruitdenkend

Wij werken mee aan uw toekomst, exploreren uw talent, investeren in uw mensen en bouwen mee aan de volgende generatie.

Problem Solvers

Onze consultants zijn meester in het observeren en analyseren, komen snel to the point en ontwikkelen daadkracht doorheen de ganse organisatie.

Kwaliteit boven kwantiteit

Onze consultants zijn hoog opgeleid, komen uit de industrie zelf en hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in the field, op de werkvloer en in verschillende departementen.

Ons verhaal

Toegang tot consultancy is voor kleine bedrijven geen evidentie. Klassieke consultancy bedrijven kunnen vrijwel niet inspelen op de noden van een kleine wendbare onderneming.
Het koppelen van kennis aan ervaring behoort voor KMO’s niet altijd tot de mogelijkheden. Budgetten laten niet altijd toe om hoog opgeleiden te recruteren en hoog opgeleiden vinden bij KMO’s niet altijd de gewenste carrière.

Inconel Consulting kan bouwen op meer dan 25 jaar effectieve ervaring in het bedrijfsleven en bezit een diepgaande kennis van alle bedrijfsprocessen die het graag met u wil delen.

Wij hebben de unieke waarde om uw cijfers te koppelen aan observaties en vervolgens samen de juiste acties te ontwikkelen die leiden tot het gewenste resultaat.

Inconel Consulting is er om u succesvoller en winstgevender te maken.

De focus van Inconel Consulting ligt op de klant, niet op zichzelf.

Michel De Coninck, ir.

Zaakvoerder

KMO Consultancy

Tel: +32 476 800 637
Email: michel@inconel-consulting.be

Inconel bvba
Predikherenhoevestraat 23
2840 Reet (Rumst)
België

BTW BE0.869.599.159

Contacteer ons

15 + 9 =